Rapport från Oscarsgalan

Ernstheimer var faktiskt på plats igår när det vankades oscarsgala och jag kan rapportera en del rykten och nyheter därifrån. 
   Filmen Hustle & Flow rosade inte marknaden på galan igår sånär som på den sofistikerade men ändå ösiga låten "It's hard out here for a pimp". Men vi fick veta att det kommer att göras en svensk remake på den. Hassel - ett flow kommer den heta och det blir Lars-Erik Berenett som vi kommer att återse i den karismatiska huvudrollen.
   På tal om svensk remake så kommer även Brokeback Mountain att få en svensk remake med titeln Ryggbrytarberget - eller vem drog ur pluggen. I huvudrollerna kommer vi att få se Rolf Lassgård och Göran Ragnerstam som de förälskade männen.

   Mest applåder för sitt tacktal fick George Clooney. "I en värld där män får stå ut med allt möjligt är det inte mer än rätt att någon syr i Janna", sa Clooney och det var galans enda politiska utspel.

   Hans Wiklund hälsar att han tar ledigt ett par månader efter att ha blivit utbränd som kommentator i Kanal 5:s direktsändning av galan.

Homosexualitet var ett vinnande tema under galan. Redan nämnda Brokeback Mountain plockade hem flera statyetter, Philip Seymour Hoffmann vann för bästa manliga huvudroll som den homosexuelle författaren Truman Capote och dessutom överraskade En geishas memoarer och tog pris i flera tekniska kategorier.
 

Dagens ordvits: Även om vasaloppsvinnaren inte var lika beundranSVÄRD som förra årets så var han  helt välförtjänt, ty Nell utklassade motståndet.


Kommentarer
Postat av: OttO

fattar verkligen inte ordvitsen :S

2006-03-06 @ 15:43:45
Postat av: Sulinano

Det var nog den sämsta sedan Frank e sko...

2006-03-07 @ 01:24:15
Postat av: Emma

Hej Dennis! Lyssnade på Schwarz idag. For your information. hörs!

2006-03-07 @ 22:10:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback